Početak edukacije za zavarivače

U sklopu projekta AHA – Ad Hoc Asistencija obiteljima“ kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, 12.9.2016. započelo je i osposobljavanje za 5 zavarivača koje provodi Pučko otvoreno učilište Knin. Osim ovog osposobljavanja, u tijeku su i osposobljavanje za njegovateljice i geronto domaćice.

Nastavi čitati

Početak edukacije za geronto domaćice

U sklopu projekta AHA – Ad Hoc Asistencija obiteljima“ kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, 5.9.2016 započelo je i osposobljavanje za 7 gerontodomaćica koje provodi Pučko otvoreno učilište Knin. Osim ovog osposobljavanja, u tijeku je i osposobljavanje za njegovateljice, a 12.9. započinje i osposobljavanje za zavarivače.

Nastavi čitati

POU Knin: Edukacije za njegovateljice

U okviru ovoga projekta, između ostalih aktivnosti, predviđena je i edukacija za 20 nezaposlenih osoba sa područja Šibensko kninske županije koje skrbe o svojim ovisnim članovima. Edukaciju za zanimanja njegovateljica, gerontodomaćica i zavarivač provodi  POU Knin, a trenutno je u tijeku osposobljavanje za  njegovateljice, dok edukacije za gerontodomaćicu i zavarivača…

Nastavi čitati

Dodjela uvjerenja o osposobljavanju

U sklopu projekta „AHA Ad Hoc Asistencija obiteljima“, 7 novozaposlenih osoba primilo je uvjerenja o osposobljavanju za zanimanje gerontodomaćin/ca. Polaznicima edukacije uvjerenja je uručio g. Mato Milanović, ravnatelj POU Knin, koje je ovu edukaciju provelo. Dodjela diploma održana je 15.6.2016 u prostorijama OGI Drniš.

Nastavi čitati